Conexión

Usuario:
Contraseña:
2226 Estaciones en total
TipoNum%
28212,7
1607,2
130,6
251,1
140,6
Total auditadas49422,2
173277.8
66-

Última estación registrada
Bustarviejo Ayuntamiento (Madrid)

Publicidad

Quin temps farà?

Pronòstic confeccionat el 27/12/2008 - 09:00 UTC

Poques regions avui se salvaran dels núvols i d'algunes pluges, si bé seran intermitents i no massa quantioses, si exceptuem algunes zones de les Canàries o de la costa catalana. Vents forts encara pel nord del Mediterrani, amb temporal de mar a Catalunya, i temperatures sense canvis o una mica més altes a causa dels vents del sud al Cantàbric.

A les costes catalanes cauran ruixats forts, però cada vegada més locals i amb clarianes dominant cap el sud durant aquesta tarda. Les pluges també faran acte de presència al sud-oest espanyol i cap el sud de Portugal, però pluges fines. En el cas de les Canàries, aquestes pluges agafaran força fins a Tenerife aproximadament, mentre que cap a l'est de les illes les precipitacions seran més testimonials. Esperem alguns xàfecs a Galícia, Ceuta, Melilla o la resta d'Andalucía que no sigui el Golf de Cádiz bàsicament, i núvols alts en àmplies zones de la Meseta Nord, el Cantàbric o el Llevant espanyol. A les Balears, domini del sol encara que creixeran núvols a Mallorca que deixaran ruixats molt aïllats.

A tot això, la neu caurà en els 1000 metres a Catalunya i el sud d'Aragón, i els 1500 a les serres més altes dels Sistema Central bejarano o Sierra Nevada, sent aquesta tarda quan guanyin força. A les Canàries cap els 2200 metres més o menys.

Temperatures més altes pel Mediterrani i sobretot el Cantàbric, allà amb temps agradable. Pel sud-oest peninsular baixaran de dia. La nit ni de bon tros serà tan freda aquesta pròxima matinada.

El llevant ha de seguir bufant, però més feble, a les costes catalanes i valencianes, però el mar seguirà molt regirat. Mar brava fins i tot i forta mar de fons. A l'oest bufaran del sud, així com el Cantàbric, més forts aquesta tarda, igual que el ponent a les Canàries.Departament de Pronòstic de Meteoclimatic
Recordeu que si teniu cap suggeriment de tipus lingüístic, el podeu fer arribar a:
ling ARROVA internostrum.com
Caja de ahorros del Mediterráneo
CAM
Universitat d’Alacant
Universitat d'Alacant
Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics
Departament de LLenguatges Informàtics
Softcatalà
Softcatalà

Softcatalà © 1998-2008 Contacte | Avís legal