Conexión

Usuario:
Contraseña:
2226 Estaciones en total
TipoNum%
28212,7
1607,2
130,6
251,1
140,6
Total auditadas49422,2
173277.8
66-

Última estación registrada
Bustarviejo Ayuntamiento (Madrid)

Publicidad

Creative Commons

Creative Commons és un tipus de llicència entre el Copyright i el Copyleft. Mentre Copyright és una llicència restrictiva i Copyleft una llicencia permissiva, Creative Commons (CC) usa característiques de l'una i l'altra.
Meteoclimatic, des dels seus inicis, s'ha acollit a una versió d'aquest tipus de llicència. En resum, permet l'ús lliure dels productes elaborats en la web sempre que no sigui amb un ús lucratiu, no es modifiqui, es reconegui l'autoria i que els productes derivats s'ofereixin amb el mateix tipus de llicència.

Què significa CC per al col·laborador de Meteoclimatic?

La intenció de Meteoclimatic a l'adoptar aquest tipus de llicència és garantir que no es farà un mal ús de les dades que ofereixen els col·laboradors. Meteoclimatic no farà ús lucratiu d'aquesta informació, per exemple. Així mateix, Meteoclimatic intentarà protegir al col·laborador contra usurpació de dades usant per a això els mitjans legals que estiguin al nostre abast.

A què es destinen els ingressos que genera Meteoclimatic mitjançant la publicitat?

Meteoclimatic està promoguda per una associació sense ànim de lucre legalment constituïda, això és, els ingressos que es generin només podran repercutir en l'associació i el seu projecte. A efectes pràctics i fins a ara, aquests ingressos ajuden al finançament dels servidors necessaris per al correcte funcionament de la web.

I si es produeix còpia o plagi, què passarà?

Meteoclimatic utilitzarà tots els recursos legals per a evitar que es violi la llicència CC adoptada. Si un usuari creu que en algun moment algun lloc web està violant aquesta llicència, preguem que es posi en contacte amb nosaltres i actuarem en conseqüència.