Conexión

Usuario:
Contraseña:
2261 Estaciones en total
TipoNum%
28312,5
1607,1
130,6
251,1
140,6
Total auditadas49521,9
176678.1
69-

Última estación registrada
Vigo - Teis (Pontevedra)

Publicidad

Avís legal

 
Meteoclimatic utilitza recursos d'altres servidors. Aquest avís legal s'aplica únicament als serveis i continguts allotjats en el domini meteoclimatic·com.

 

Sobre Meteoclimatic


Amb el nom genèric de Meteoclimatic s'identifica Meteoclimatic, Societat d'Estudis del Temps i el Clima, associació sense afany de lucre inscrita al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya.

 

Propietat intelectual i ús dels continguts


Meteoclimatic està protegida mitjançant una llicència de Creative Commons. L'enllaç a la llicència completa es troba al lateral de totes les pàgines. Els usuaris que proporcionen dades a Meteoclimatic, exceptuant les de registre i identificació personal, ho fan també acollint-se a aquesta llicència.

 

Protecció de dades


De conformitat amb el previst per la Llei Orgànica  15/1999 de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Meteoclimatic manifesta que existeix un fitxer de dades de titularitat pròpia en el qual hi ha la informació justa i necessària per al manteniment del servei.

El titular d'aquestes dades podrà exercir el seus drets reconeguts per la LOPD sobre aquest fitxer com rectificació, cancel·lació o revocació. Els usuaris poden realitzar aquestes accions editant el seu perfil a Meteoclimatic·com o bé enviant una sol·licitud per correu electrònic .

 

Exempció de responsabilitat


Amb les presents pàgines, Meteoclimatic pretén facilitar l'accés a informació meteorològica. El nostre objectiu consisteix en vetllar per l'actualitat i exactitud d'aquesta informació. Mirarem de corregir els errors que se'ns indiquin. No obstant això, Meteoclimatic no assumeix cap tipus de responsabilitat en relació amb el material inclòs en aquestes pàgines. Aquest material:

  • no ofereix necessàriament informació exhaustiva, completa, exacta o actualitzada;
  • conté en algunes ocasions enllaços a pàgines externes sobre les quals el servei tècnic de Meteoclimatic no en té cap control i respecte els quals declina tota responsabilitat;
  • no oferix assessorament professional o jurídic (si desitja efectuar una consulta d'aquest tipus, dirigeixi's sempre a un professional degudament qualificat).
  • no han d'utilitzar-se per a necessitats aeronàutiques o per altres necessitats operatives, en lloc de les previsions meteorològiques oficialment difoses.

Pretenem reduir al mínim els problemes ocasionats per errors de caire tècnic. No obstant això, algunes dades o informacions contingudes en les nostres pàgines poden haver estat creats o estructurats en arxius o formats no exempts d'errors, pel que no podem garantir que el nostre servei no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per aquests problemes. Meteoclimatic no assumeix cap tipus de responsabilitat derivada de la interpretació i/o ús que el usuaris facin del material inclòs en aquestes pàgines.