Conexión

Usuario:
Contraseña:
2127 Estaciones en total
TipoNum%
27913,1
1627,6
140,7
241,1
140,7
Total auditadas49323,2
163476.8
56-

Última estación registrada
Cuenca - Sur (Cuenca)

Publicidad

Configuració Virtual Weather Station

Mitjançant aquest tutorial podràs configurar el Virtual Weather Station per poder enviar les teves dades a METEOCLIMATIC. Virtual Weather Station és un programa que permet la connexió d'un gran nombre d'estacions meteorològiques.

Abans de començar, desa la plantilla "meteoclimatic.htx" que t'has descarregat des de "Les meves estacions" a la carpeta "Template" allà on tinguis instal lat VWS, que és on s'ubiquen les pagines per a pujar al servidor.
Prem sobre "Internet" al menú superior i selecciona "HTML settings"

 

Al prémer el botó Browse apareixerà una nova finestra de cerca. Has d'anar a la carpeta on tens ubicada la plantilla "meteoclimatic.htx" que has desat prèviament. Pot ser qualsevol altra carpeta en el vostre disc dur, però és aconsellable per evitar possibles errors posar-la en el directori del mateix VWS.
Selecciona la casella ON.

 

 

A la columna de la dreta (HTML Filename) has d'escriure manualment el mateix text que mostra la columna de l'esquerra però amb l'extensió "htm", cosa que resultarà en, per exemple, C: \ VWS \ Template \ meteoclimatic.htm

 

 

Un cop això fet el programa ja generarà automàticament la plantilla. Una utilitat que has de descarregar i tenir en marxa juntament amb el programa de l'estació s'encarregarà d'això, instruccions i descàrrega.