Conexión

Usuario:
Contraseña:
2223 Estaciones en total
TipoNum%
28212,7
1617,2
130,6
251,1
140,6
Total auditadas49522,3
172877.7
64-

Última estación registrada
Bustarviejo Ayuntamiento (Madrid)

Publicidad

Configuració de Weatherlink

Mitjançant aquest tutorial podràs configurar el Weatherlink per poder enviar les teves dades a METEOCLIMATIC. Weatherlink està disponible per a estacions de Davis Instruments.

Abans de res, desa la plantilla anomenada "meteoclimatic.htx" que t'has descarregat des de "Les meves estacions" a la carpeta "Sample Templates" del Weatherlink.
Al menú superior del WL prem sobre "Setup" i selecciona "Internet Settings".
Prem sobre "Configurar" a "Profile 1". Si tinguéssim més estacions per a un mateix WL hauria de configurar "Profile 1" i "Profile 2".Un cop fet clic sobre "Configura" s'obrirà una altra finestra de configuració dividida en 4 caselles. Marca l'opció "Download Weather Station First" i després prem el botó "Select Template Files".Pulsa sobre "Add" a la nova finestra. Cerca la plantilla "meteoclimatic.htx" que has desat al principi a la carpeta "Sample Templates"La plantilla seleccionada anteriorment haurà d'aparèixer en la llista segons es mostra. Si és així, clica sobre "Ok".Amb això el programa ja generarà automàticament la plantilla. Una utilitat que has de descarregar i tenir en marxa juntament amb el programa de l'estació s'encarregarà de pujar la plantilla cada 15 minuts, instruccions i descàrrega.